icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
15 oktober 2011 07:55
3

Försöker kompromissa med mig själv- hjälp?!

angående mina uppskrivna mål. Jag skrev ju en lista för några dagar sedan om vad min belöning av mig själv blir när jag går ner till vissa depåer i viktminskningen. 75 kilo som är näst på tur [KURSIV](har ÄNTLIGEN tappat från 76,8 till 76,6 igen. ja ni ser ju! hekton hit och dit) [/KURSIV] skulle belöna mig själv med en ny hårfärg. Saken är bara den att hur lite jag än verkar äta så ser jag i efterhand åter igen att det är för mycket, fortfarande under 1500kcal vilket bara DET bör resultera i att vikt ramlar av. Fan alltså, jag har gått timmeslånga promenader, cyklat som en tok och hållt mig ifrån skit den här veckan. Gömde tillome mina älskade finn crisp till längst bak i skafferiet!! Vad mer ska jag uppoffra.. helvete alltså. Ursäkta franskan men jag blir så frustrerad. Just det, orsaken är ju bra att förklara också hehe - det är så att jag ska iväg på min efterlängtade franskurs imorgon och då ville jag så hipp o fräsch ut i knallrött hår. Snyggt och klockrent för att fira in mig på min nya karriär. I nästa vecka skall också min plats installeras i salongen så det här är verkligen de två sista dagarna av "det gamla" för nu blickar jag bara framåt. Frågan lyder nu såhär.. Lyckas jag gå ner 1,5kg på en dag så att jag kan färga håret ikväll? [FET]Nej.[/FET] så Hur ställer ni er till att faila mot sig själv och belöna mig före jag nått mitt bestämda delmål? [KURSIV](Iof är det ju jag som lagt målet och också jag som får ändra på det, det förstår jag ju, men just.. känslan. Är rädd att jag lurar mig till att rucka på reglerna.. hjärnan är smart och hakar ju på. Vill inte att mina val genererar i sämre val framöver. är ni me mig?)[/KURSIV]

Kommentarer

 • 15 okt 2011 07:55
  jag tar en promenad på detta.
 • 15 okt 2011 08:39
  gittan52
  Klart du kan ändra på målen :) Färga håret, tycker jag. Sedan kan du ju istället lägga in andra mål som en SPA-dag, biobesök etc.
 • 15 okt 2011 09:05
  Gittan, du är bäst! ;D Jag tror nog att en ny hårfärg snarare kommer generera i mer positivt än negativt. Jag byter ut 75an till någon annat! :) Önskar dig en riktigt härlig dag!

Logga in för att skriva en kommentar.