icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
10 August 2011 11:07
2

Förberedelser inför 10 dgr utan dator....

- fyllt ipoden med bra pumpmusik till gymmet - sparat alla fina bilder och annat jams - kollat matdagboken ca 100 ggr redan Alltså.. allt sånt kan man göra. Men när datorn skall in på reparation så finns det liksom inga säkerhetsåtgärder man kan vidta för själva [FET][KURSIV]känslan[/KURSIV][/FET] som hoppar på! Det är ju hela ens liv i dom här så grejerna.. Alla scheman, kontaktuppgifter, målsättningar, funderingar, forum, grejer att följa upp, saker att beställa, gamla sidor man aldrig vill glömma, fan - allt! Känns som att jag aldrig vill lämna den idag. Någon gång under dagen - eller kommande 5 (!?) kommer DHL och hämtar in den. Sen skall den till VAIOs tomteverkstad och fixas med. Mina förhoppningar är att de aldrig hämtar den!! hehe nejdå, men att det iaf max max max tar tio dagar. Nu ska jag gymma med mina awesome låtar jag hittat. "powerman 1000" blev jag rekommenderad att lyssna på. Sen tillkom även rammstein, rage against the machine och metallica. [KURSIV](ni ser ju hur jag håller på och skriver oväsentligt bara för att det inte ska ta slut.. :) NU går jag och tränar. Så.)[/KURSIV]

Kommentarer

  • 10 Aug 2011 11:10
    malan537
    pepp!!! Trauma utan dator :-)
  • 10 Aug 2011 11:13
    haha ja det är förjäkligt! Men tackar och bockar, din pepp får iväg mig till gymmet nu! Tack! [KURSIV]och skickar massor tillbaka![/KURSIV]

Logga in för att skriva en kommentar.