icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
8 augusti 2011 09:57

flera veckor utan dator? Hur skall detta gå..

:( Jag är lite orolig nu, vår dator har krånglat i flera månader och vi har länge planerat att lämna in den till Vaio-support. Nu har det snart gått 1 år sedan inköp så nu Måste vi verkligen ta tummen ur och ringa. Men fy vad jag bävar för att inte ha tillgång till matdagboken! Jag får skriva upp allt i ett anteckningsblock så länge, turligt nog är att jag lärt mig ungefär kalorimängd på det jag ätit nu det senaste så jag får köra säkra kort och äta sånt jag kan räkna ut på egen hand. På en höft iaf. Nu ska jag ge mig ut på en promenad med min sambo och lätta på tankarna lite. Sedan blir det ett fint DAG2-pass på gymmet! Looking forward :D

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.