icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
3 augusti 2011 22:07

fettmätning och PT imorgon (+ lite viktlappar)

Nu har jag hittat några fler gamla mått och vikter! Detta är ifrån ett tidigare möte med en PT i november 2009 som beslutade att en råketogen krigardiet skulle va nåt för mig (...) Det innebar Proteinshakes och jordnötssmör. plus ca 20 vitaminer och piller om dagen. Sen det ultimata: en ätardag! (fy fan vad jag är trött på dieter som innehåller såna. För PT förstår nog inte riktigt hur mycket en ätare faktiskt kan Äta? Jag kunde svälja en ko bara det var socker på`n!) Herrejösses, att jag klarade mig levande ur det där. Iaf. Såhär såg jag ut/vägde jag då: [KURSIV]Vikt 76,6 midja 74 navel 88 fett% 27,7 [/KURSIV] På tal om PT så har jag bokat in mig hos ny tränare på mitt grymma gym. Han heter Ludde! (Kul namn, känns bra redan nu!) Ska be honom hjälpa mig att bli fast :) Önskar och ber att han inte rekommenderar löpning.. det är som en barnslig spärr hos mig, jag vill skriva vägra för det är ungefär så min kropp beter sig. Men a.. någon gång ska jag ju kunna bli en springare tycker jag. Men inte gärna nu.. (måste jag verkligen..?? jag är ju så bra på mycket annat!) Jag ska föreslå crosstrainern om den kan göra mig gott, som uppvärmning iaf. Sen kan han få köra igång mig på monsterpass, det gillar jag. Min förra PT såg mitt anamma och anammade detta: han gav mig ett träningsupplägg just som det skådespelarna hade i filmen 300 - ni vet spartanerna? Hahaha åh herregud. Det höll en månad tror jag. Var benhårt och kändes kul i början men sedan anpassade jag det lite mer efter vad jag skulle palla med långsiktigt och tillslut fanns det inga orginalövningar kvar. Nu de senaste två åren har jag harvat runt på gymmet med de övningarna jag gillar bäst, knäböj med 20kg, cablecross bröst+axlar, triceps med mera.. Ser mycket fram emot ett nytt schema med ny inspiration. :) Vad jag sett i gymmet så är Ludde en byggare, och det är inte för inte dom har en gediget snygg och smäcker kropp! Just det, imorgon fm blir det fettmätning med Kaliper på mitt gym. Jag gjorde en för ca 3 år sedan och jag hoppas de har mina mått sparade ifrån då så att jag kan jämföra då mot nu. Om det inte förändrats något så är det iaf kul att ha fått se hur mycket jag vägde då, för det vägrade jag få berättat för mig den dagen. Jag ville rakt inte veta :) Idag har varit en riktigt härlig dag med träning, strandgrill och bad. Mår toppen!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.