icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 februari 2012 09:10
10

Ett riktigt lyxproblem ! Jag är i chock!

Det blir ju verkligen bara bättre och bättre detta! [FET]Hörrni - vi skiter i mina tre sista kilon som jag lipat över i två veckor nu, jag kan gå med på att släppa taget om det nu, för nu ska ni få höra[/FET]: Mina allra smalaste skinny-skjortor/klänningar/pennkjolar som jag inte kunnat ha på mig någonsin (älskar kläder, på resor köper jag på mig påsar som sedan hängs fint i garderoben som fina prydnader) GÅR NU ATT KNÄPPA OCH ÄR TILL OCH MED PÖSIGA ÖVER MAGEN! DE ÄR OBRUKBARA!! Det är en ENORM glädje i detta för mig, helt SJUKT! Trist för alla pengar jag lagt ut, men dessa paltorna kommer glädja någon annan minst lika mycket de gjort mig där de alla dessa år hängt i garderoben. Jag är helt paff.. Jag kan inte fatta att jag gått ner såhär mycket i mått runt kroppen..!! Jag har hängt upp mig på vågen i alla dessa veckor iom Biggest-Looser-tävlingen (eftersom vi enbart går på viktprocent) och helt glömt av att kanske faktiskt mäta mig. Tror jag har mina mått redovisade någonstans i början av bloggen, men såhär ligger landet idag : [FET]bröst 95 midja 70 navel 77 höft 89 rumpa 96 lår 97 [/FET] Wow.. ja.. detta kommer jag leva gott på idag :D Den gladaste och härligaste dagen på länge! Ikväll firas det med lite bubbel och bjudning här hemma, i lite för stora kläder (alla mina parad-outfits sitter ju slappt) men med ett enormt leende HELA kvällen ;D [KURSIV] tack alla på matdagboken för att ni finns här! Utan er hade jag faktiskt inte kommit såhär långt.[/KURSIV]

Kommentarer

 • 11 feb 2012 10:11
  oliv111
  Superdupergrattis!
 • 11 feb 2012 10:06
  Woow! Hur många kilo har du gått ner och hur lång tid tog det?? :)
 • 11 feb 2012 10:07
  Twix
  ha ha rolig läsning, grattis till dina minskade mått och alldeles förstora kläder, vilken glädje :)
 • 11 feb 2012 09:35
  daggan1
  SUPERGRATTIS! Och så himla skönt att höra att du inte stirrar dig blind på vågen som många gör, utan tar till det det fantastiska resultatet och bestämmer dig för att du är nöjd med hur du ser ut. Ha det underbart kul i dina förstora kläder ikväll.
 • 11 feb 2012 09:37
  FrkM
  grattis! och vad härligt inlägg att läsa.
 • 11 feb 2012 09:40
  Åh tack så jättemycket hörrni! Nu ser vi till att ha en härlig helg :D
 • 11 feb 2012 10:12
  blåeld, jag blev medlem här i slutet på juli förra året, sedan stod jag still länge men började gå ned i aug/sept. Då vägde jag 80,6 och har gått ner till dagens 69 :) twix, ett rungande tack härifrån! :D
 • 11 feb 2012 10:20
  Kristy
  GRATTIS! Men en skicklig skräddare kanske kan rädda några plagg?
 • 11 feb 2012 10:26
  Okej Grattis!! :)
 • 13 feb 2012 13:52
  eovine
  Jättegrattis!

Logga in för att skriva en kommentar.