icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
6 augusti 2011 10:25
3

Ett gammelt sketet X

- gör mig så jävla irriterad. Vi var vänner, råkade bli lite mer, avslutade det och blev vänner igen. Eller "vänner" är nog på sin plats att kalla fasaden. Han är vän med min sambo och alla andra jag känner, så det fick bli en sådan lösning. Huuur som helst, en gång försökte han ge mig tips om hur jag skulle gå ner i vikt. Han rekommenderade en jävla skitdiet på protein och jordn.smör samt ÄTARDAG. (som jag inte klarar av, har skrivit om det tidigare ibloggen) Det misslyckades ju katastrofalt. Och att jag släppte in honom i mitt kämpande med mat kändes fel. Ångrade mig ganska fort efteråt och kändes mig smutsig, som om jag failat mot mig själv. Han är en typisk person som kan stå för alla mina "spöken" ifrån förr, dvs mobbare. Idag exploderade jag innombords pga detta: 1. igår skrev jag till mina vänner att jag såg jättemkt fram emot ett gött benpass, och utmanade alla att köra 180kg benpress för att sen skriva hur många rep man klarade :) 2. jag får en kommentar som lyder: [KURSIV]"Vem fan kör benpress? Squat or go home.." [/KURSIV] 3. [FET]vilket jävla skitsätt att söla ner en skojig sak på ?![/FET] Usch vad arg jag blir. Jag skriver aldrig negativt till någon som är glad och förväntansfull- varför gör folk så?! Jag tänker som såhär fom nu: * han blir putt för att han inte pallar 180kg i benpress * han som först rekommenderade mig ett träningsupplägg blir sur för att jag nu väljer att köra på någon annans * han minns att hans metoder inte fungerade på min vikt och kropp, alltså påminner jag honom om hans nederlag - vilket han inte kan coopa med. Nu ska jag använda all min irritation på passet och trycka ut var enda liten svordom genom mina ben. Och fan vad det ska bli gött.

Kommentarer

 • 6 aug 2011 10:48
  Linnex
  Jag tar upp utmaningen. Sist jag tränade ben gjorde jag lätta 3x10 på 160 i benpressen. Så ja, vi får se hur många på 180kg jag orkar!
 • 6 aug 2011 10:49
  Tabirimiri
  nej jag förstår inte eller hur sånt folk tänker har själv har själv haft med såna och göra. Men det är dig det handlar om och vad du mår bra och du vill köra benpress så gör det. =)
 • 6 aug 2011 23:17
  sista x har svårt att aceptera att jag fallit för nån annan, allt började bra när vi smsa ibörjan av Juli, sen fråga han om vi kunde bli ihop igen, jag svarade att det är försent, är kär och har den nya på G, Sen blev han som en annan person, jag jobbade och kunde inte svara direkt vilket plötsligt var fel, sen höll han på och tjata om att ge han en chans o.s.v Inte acepterade det hela, jag mår inte bra än av att han inte förstår och blev som en annan person så jag har inte pratat med han, skrev också att det är för mkt och tar kontakt när jag är redo, inte ens det acepterar han

Logga in för att skriva en kommentar.