icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
27 september 2011 10:57
2

en väldigt väldigt dålig dag

Jag ville inte gå upp ur sängen. Ville inte lägga mig igår, vill inte äta riktigt frukost (hälften står kvar i kylen), vill inte jobba, vill inte ringa in och sjukskriva mig. Eller, byt ut "vill inte" till orkar inte. Jag är så matt! Förstår inte vad det är för fel.. luften har gått ur mig och jag känner inte igen det. Är jag påväg att bli sjuk?! Ipren igår och idag och en timmas vila i sängen igen så kanske livet är roligare sen. [KURSIV]Fast.. det kanske beror på igår.... Vår nya 55tums 3D-tv gick sönder i Söndags och igår varskodde återförsäljaren oss om att vi inte fick göra återköp (vi hat haft den i 3 veckor) varpå jag exploderar i både tal och skrift till de berörda och berättar att vi bannemig skall få upprättelse - vilket vi inte får. Bom Stopp. "Va??!" Jag förde ett krig igår, som avslutade i att jag satt gråtandes utmattad i soffan omfamnad av min sambo.. Det är något med energier och mig.. Jag blir sällan riktigt förbannad men när jag blir utsatt för orättvisa och jävelskap och inte får den hjälp och service jag förtjänar och betalt för, då går luften ur mig. [/KURSIV] Så där fick jag ju mitt svar. [KURSIV]Jag är en sårad krigare som behöver sörja mitt fall. Kl 14 hoppas jag att jag ser livet ljusare igen[/KURSIV]. Godnatt sålänge..

Kommentarer

  • 27 sep 2011 11:01
    Hoppas det ordnar sig och du får tillbaka energin! kram
  • 27 sep 2011 13:11
    Tack min vän, det var snällt. Kram tillbaka!

Logga in för att skriva en kommentar.