icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 December 2011 10:07
1

detta hekto-jagande!

jag förstår verkligen inte mig på min kropp just nu, den går upp ett kilo bara sådär - sen ner igen plus några hekto till. Jag äter inte mera, och julbordet igår skötte jag med Bravur! är så stolt över att jag höll mig till det jag får och åt riktigt lite jämfört med tidigare år. Tre glas vin och två munnar öl (ölet smakade himmelskt - så jag ställde bort den. Kändes som att min mun förvandlades till socker. Samma med Creme brúlen, åt självklart inte sockret ovanpå men vaniljgrädden var garanterat spetsad. Det blev två teskedar) Det är lite kul hur jag tänker om just det här med mängder mat nu. Vi snackar teskedar! :) Det skadar inte hur man än vrider och vänder på det, en tesked av ALLT kan bli för mycket såklart, men att välja ut 2 godingar man vill smaka på som sammanlagt blev teskeds-storlek var riktigt bra för mig! En bit pepparrotssill och creme brúlen blev mitt unnande igår. Och vinet då såklart. Förra gången jag gick ut så rasade jag ett kilo på ett dygn. Denna gång hade jag gått upp ett kilo. Å andra sidan är det snart dags för min vecka så det kan mycket väl vara därför. Jag välkomnar en uppförsbacke - bara den vänder fort! :)

Kommentarer

  • 11 Dec 2011 10:40
    en mils promenerande på detta så får vi se om det hänt något inför imorgon :)

Logga in för att skriva en kommentar.