icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
10 september 2011 08:42
1

Det här med att väga sig både lörd & månd :/

.. det gillar jag inte riktigt. Iom att jag gått med i härliga Biggest Looser-tävlingen som väger in sig på måndagen känns det mentalt klämmande att väga sig på lördagen också (till back to school-utmaningen) var nära på att stryka min medverkan där men så kom jag på att den slutar den 18e så det får vara. Sen i mitten på veckan har jag skött mina kalorier perfekt och är såå stolt och glad över att jag klarat det och inte mått dåligt på vägen. Det känns som att vågen skulle få tid på sig att ändra sig liite mer om jag väntat med första vägningen till måndag.. [KURSIV]Ja, det låter nog konstigt detta. Men jag vill ju så frustrerande gärna att det skall dala nu när ekvationen stämmer med lågt matintag och hög motion[/KURSIV]. Att väga sig två dagar i förväg känns som en sneakpeak på nåt jag inte vill se. Jag var sån förr, att jag vägde och vägde och vägde. Hur som helst! Det är ju bara en dubbel-vägning kvar och det ska väl inte vara något att lipa över. Jag får se det som så att jag nu har två extra dagar på mig att göra skillnad på vikten :) [FET]-0,3 skall bli minst 0,5 före måndag[/FET]!

Kommentarer

  • 10 sep 2011 08:54
    Så länge det inte är + så ska vi vara stolta. Kämpa på! :)

Logga in för att skriva en kommentar.