icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
1 juni 2012 06:51

det här med att tacka ja till jobb..

3h extra idag blir 10h jobb på mindre än 5 h sömn inatt.. Ledig halv lördag och söndag för att börja 5-16 på min lediga måndag. Ledig en dag för att köra 6 dagar på raken. Nu skriver jag av mig här för min egen skull, för då har jag klagat av mig en gång och då räcker det. Sen får man antingen välja att dwell on it eller att faktiskt bita ihop och Bara tänka på de positiva aspekterna av mer jobb = mer pengar. Rätt och slätt! Så det tänker jag göra nu :) Det blir några hundra extra på semesterkontot och det är aldrig fel när sommarn väl hoppar på och man skall iväg var och varannan timma ;) En bra chans som jag tog! Så får det heta!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.