icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
4 August 2011 20:56
3

Det här är den bästa dagen på länge!

Jag vet inte riktigt var jag skall börja, så jag staplar upp allt rakt av! [KURSIV]1. jag har gått [FET]ner 0,6kg[/FET] sedan förra veckan 2. jag har minskat i fett% från 31% till [FET]21,5%[/FET] !! 3. min nya PT är helt grym! [FET]Ludde[/FET] inspirerade mig till 1000! 4. har ifrån år 2008 minskat ifrån 18,8 i rent fett på sidan över höftbenet (Kaliper-mått) till [FET]3,6 [/FET]!!! 5. mina tricepsmått har minskat ifrån 25,6 till [FET]8,2[/FET]!! Mätt senast 2008[/KURSIV] Jag är så himla stolt och nöjd över mig själv, jag har helt glömt av att jag faktiskt kämpat i flera år, även om jag aldrig blivit pinnsmal så vet jag att jag håller på att bli såpass frisk och stark i min kropp som [KURSIV][FET]Jag[/FET][/KURSIV] kan vara i just den kropp jag blev skapt i! Det är en obeskrivlig känsla jag har i mig just nu, just den senaste veckan har varit så fin och positiv. Jag är lugn med tanken att jag kommer att köra på nu. Nu har jag hittat mitt tempo och mitt sätt att leva mitt liv. Det är härligt!! :)

Kommentarer

  • 4 Aug 2011 22:02
    Stort stort grattis :-)
  • 4 Aug 2011 22:19
    SK, Min senaste mätning var 2008, då hade jag enligt samma Kaliper-metod 31%. Idag har jag sänkt det till 21,5% (enligt en sida på internet skulle jag ha 34,5% i fett, alltså är "räkna-själv-sidor" ingenting att ha). Ianne, TUSEN TACK! <:)
  • 5 Aug 2011 18:49
    Tack!! :D

Logga in för att skriva en kommentar.