icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 maj 2012 07:51

Det är en seg morgon

MEN jag ska ut och springa 30 minuter ändå, för det mår jag bra av. Nu har jag testat det i fyra dagar och dom dagarna har jag verkligen haft energi och styrka inombords som balanserat hela min dag. Det där med att man mår bättre av att bara [FET]göra det[/FET] än att vänta tills en dag man "känner för det lite mer" stämmer verkligen in på mig med detta, och ingen är nog mer förvånad än jag själv! Jag har alltid velat springa men aldrig förmått mig försöka på riktigt. Nu sedan jag började har jag joggat runt i olika riktningar i stan och sett annorlunda vyer varje gång. Man kommer ganska långt på 30 min ändå! :) [KURSIV]tackar vet jag Celcius som ger mig en knuff i baken..[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.