icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
8 september 2011 10:55

Dagens motion

nu blir det en halvmil med syrran i ett surprice-promenadspår någonstans utanför stan! Gött :) Sen skall jag skicka iväg paket, kanske låna en bok (eller leta upp min sista twilightbok, [KURSIV]den är så romantisk..[/KURSIV]) kanske relaxa lite i bubbelpoolen, kanske googla lite om huruvuida en chef får avslå en semesteransökan inskickad 6 mån i förväg. ;) jag är en googlare jag. Älskar att fiska fram info om sånt man inte förväntas kunna. Kul och nyttigt.. [KURSIV]Har inte gått upp i vikt, men har bestämt mig för att skriva upp min mat ändå fom nu fram tills nästa vecka, för att se hur portionerna kan få se ut nu när jag ändrat till färre kolhydrater (och för att hitta bovarna!) Känns bra.[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.