icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
17 mars 2014 10:25

Dag 16

Jag blev glad över vågens tal idag, 80,8 är ju faktiskt bara 3hg över min vikt förra onsdagen. När jag klev upp på vågen trodde jag att det skulle vara flera kilos skillnad efter dessa dagar utan matvåg. Idag ska jag göra om i lekrummet och städa för i imorgon då kollegor kommer på fika, det ska bli trevligt! Undrar om jag kan lyckas komma under 80 kg denna vecka? Jag ska väga mig på onsdag, förhoppningsvis kan jag registrera in minus i biggest looser-tävlingen.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.