icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
8 februari 2012 19:04
4

check check check och jag är så sjukt stolt!!

Jag har gjort allt vad jag lovade mig att göra idag :D Men det som tar priset idag är det mailet jag nyss mottog ifrån en känd Designhögskola som vill anlita mig som ansvarig Makeup artist i vår! de var så nöjda med vårat samarbete förra året att jag blev tillfrågad igen! Jag är så himla glad nu!! Åh det är verkligen highlights i mitt yrke när jag får jobba i ett sånt tempo med en look jag konstruerat och skapat fram alldeles själv! 20 modeller om fyra grupper! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD :D

Kommentarer

 • 8 feb 2012 19:08
  Bummlan
  *blir varm och glad i hela kroppen* Som man sår får man skörda!!!! SNYGGT JOBBAT! [FET]Grattis![/FET]
 • 8 feb 2012 19:29
  Wiiiiie tack hörrni!! ;D
 • 8 feb 2012 19:57
  Grattis!! Jättekul :-)
 • 8 feb 2012 21:08
  Åh vad roligt! Stort grattis!

Logga in för att skriva en kommentar.