icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
3 augusti 2011 22:20
1

blev helt nervös

Jag blev jättenervös nu när jag kom att tänka på att jag väger mig imorgon! Det är första vägningen efter en vecka här på matdagboken och jag hoppas så innerligt att det hänt något nu när jag sköter min mat så väl. Det är farligt att hoppas så mycket, jag känner ju det.. Men jag måste. Annars har jag inget att kämpa för. Ett nederlag imorgon skulle vara att det står + på vågen. Då vet får jag lägga i nästa växel och börja med morgonpromenad.. Svårare än så är det ju inte. SÅ, nu är jag mest glad-nervös ;) Ibland räcker det att skriva av sig rädslan så känns allt bättre!

Kommentarer

  • 3 aug 2011 23:00
    Det kommer att gå jättebra. Tänker på dig i morgon.

Logga in för att skriva en kommentar.