icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
26 January 2012 23:11

benhinneont och förkylning - IGEN.. darn. + lite thai :D

Fan vad irriterande alltså. Men det är klart att det slår på ytterligare en förkylning lagom till att jag är ledig tre dagar. SÅklart!! Bitter är jag nu. Jag tog en alvedon på jobbet och fick gå hem två timmar senare, somnar på soffan och tror att jag sovit en halv natt men egentligen bara blundat till i en halvtimma - knäcker två alvedon till o går och lägger mig nio. Fick gå upp för en timma sen för att jag inte kunde somna, mår illa och är helt vaken. Såklar..!! Suck. :( Jag lovade min chef att komma och jobba imorgon, om jag ville gå hem tidigare ikväll. Och jag håller alltid mitt ord. Önskar att jag var på en arbetsplats där folk klarade sig utan mig.. men däremot är det väldigt smickrande att jag utvecklats såpass att jag är en "i teamet" nu. Som andra behöver och som klarar av alla slags situationer. Det är kul att vara en spindel :) Tiden går fort. Och 8.30-14 bör jag palla. Sen kan jag sova hela helgen. Det blir bra. just det. Jag har nog fan åkt på benhinneinflammation på vänster ben - såklart! Hehe. nej men allvarligt, jag går 3 mil och sen smäller det.. suck alltså. Jag cyklade till och från jobbet idag pga det, det är motion det också och darn good one eftersom det fortfarande handlar om 1 mil men det kändes inte värdigt på nåt sätt. Det hade varit bättre om jag gick. Så imorn ska jag gå.. har bokat pw-dejt med min mamma på vägen hem! får hoppas att benet orkar med. Det gör skitont nämligen. Tog på tigerbalsam förut.. ömmar fortfarande. Det kan väl inte vara farligt att pw:a en mil till om benet får vila tre dygn efteråt?! :S Vill ju absolut inte riskera att fucka upp något nu före vi drar om snart bara 3 veckor! :D Åh gud vad skönt!! SHIT tre veckor?!?!! det är ju ingenting :D ÅH nu blev jag helt pirrig hahaha! Åh vad härligt det ska bli! Så fort jag tänker på thailand så blir jag först "organiserings-tjejig" och skall räkna på hur många tusenlappar jag har nu och hur många som kan komma in och hur jag ska rädda upp allt efteråt och om salongen klarar sig och om hur mina kunder ska känna och klara sig en månad och sen hur butiken ska rulla - men att det kommer gå bra - och sen efter dom ultrarapidsnabba 3 sekunderna så vattnas det i munnen på mig och jag börjar fantisera om en halv hummer med vilökssmör som uppenbara sig på en härlig tallrik framför mig på en strandrestaurang där jag sitter med min fästman och är varm och go. :) Serverar dom ens vitlökssmörshummer i thai?! Jag har aldrig ätit hummer.. men på Koh Mak så skall det tydligen finnas en fin seafood-restaurang. Den ska vi gå till! Och så ska jag gå på spa :) och så ska vi bleka tänderna i bangkok! En bekant gjorde det + rengöring för bara 900:-! Någon som varit där och gjort det? Nu måste jag nog surfa in på thailandforumet och kika om någon svarat på alla mina posts. jag älskar att planera och smida planer före jag reser någonstans ;) och snart är det ju dags för dukoralen också! Jippi!! :D snart är jag ju på planet ner! men dom där 4 kilona måste bort först. inte att förglömma...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.