icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
7 October 2011 09:46
1

Bästa svaret jag fått på länge

Idag fick jag mailat mig ett svar ifrån en väldigt viktig person (inte allmänt utan för mig personligen) som var det bästa jag någonsin skulle kunna få. Vilken himla lättnad! Jag har nog inte förstått att det kunde betyda så mycket för mig, men när man räknar på det så har det redan gått 8 mån av tid till att bara oroa mig över just detta. HÄRLIGT ATT JAG SLIPPER LÄGGA MER ENERGI PÅ DETTA NU!!! åh herregud alltså. WOAH! Nu ska jag gå till jobbet och sen gå hem ikväll när jag slutat, cykla imorgon och promenera på söndag och sen ska fan vågspöket visa 75,5 så att jag kan börja leta hårfärg!! ;D

Kommentarer

  • 7 Oct 2011 11:48
    Alltid bra med goda nyheter. Njut nu av helgen och hoppas vågen är snäll. Kramis Ann-Catrine

Logga in för att skriva en kommentar.