icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
3 december 2011 11:11

att vara sjuk= viktuppgång?

Jag fattar inte riktigt hur det kan te sig, för jag äter inte direkt mer - men däremot märks det att jag absolut inte kissar lika ofta när jag är sjuk som frisk. Jag firade i tisdags mitt nyöppnade egna företag och att jag numera är både chef och anställd med två jobb, detta med en rejäl utgång med både rosevin och shots (inget öl eller cider) men sockret i alkoholen slog ut mig totalt dagen efter. Har inte varit så dålig på länge! Och som ett brev på posten lyckades jag ju såklart också bli sjuk. Nu är jag dunderförkyld och har haft feber i tre dagar, ungefär som en mastodont-bakfylla! Det var kul, men inte värt det. Bra att minnas detta framöver, för nu blir det ingen mer alkohol förrens kanske på nyårsafton med min sambo, en flaska skumpa. Sen inget förrens vi sitter på flygplatsen påväg mot Bangkok 20e Februari 2012 :) Jo iaf, vikten! I Onsdags hade jag gått ner till 71,4! Men efter det så måste jag ha absorberat både vatten och föda för ingenting vill lämna mig så kilona påckar ju på här nu till mitt stora förtret! Jag vill inte gå upp nu! Jag som bara dalade neråt så fint. Och som jag promenerat, jobbat och cyklat! Herregud vad duktig jag varit.. Då ska inte kilon läggas på? De ska aaav! [FET]Någon som vet om man binder vätska eller vad som händer när man blir sjuk och febrig?![/FET] :S

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.