icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
18 August 2011 14:05

Ångest, stress, besvikelse, sen lugn..

Har smått ångest och är helt stress-svettig!! Datorn har just kommit tillbaka och precis precis just precis när jag skulle gå till gymmet!! Nu är jag 2 timmar sen redan med dagshemat och jag känner att jag börjar få panik pga alla lappar jag bör lägga in i matdagboken på det jag ätit hittills! Fan alltså. Hatar datorer.. jag vill inte vara så bunden till datorn för den sinkar mig så mycket jämt. En timmar blir mycket lätt 5 för mig. (Det är ju facebook och allt annan skit man "måste" passa på att kolla samtidigt).. Har verkligen ansträngt mig med att skriva ner allt jag stoppat i mun under tiden datorn var väck. Jag har också rört på mig mycket och bra! Är nöjd över det. Igår skrev jag inte ner min mat pga jobb och en riktigt segdag med film, men minns ändå vad jag åt och det kan knappast gå upp över dagsransonens kalorier.. Men ändå, det känns jobbigt att inte veta. Som att jag kanske lurar mig själv.. men inget godis och inga kolhydrater iaf. En kladdkakemuffins jag gjort själv men den toppar nog ma 150 kcal om jag minns rätt så det oroar jag mig inte för. Så.. nu känns det lite bättre. Mår alltid bättre av att få skriva av mig i den här bloggen. Skönt!! Jag tror att min reaktion på datorns frånvaro och allt räknande är viktigt att ta till mig. Jag bör slappna av med tanken om att inte maniskt skriva upp Allt. Jag tränar och vet vad jag får äta, så innerst inne behöver jag inte vara orolig.. skönt.. NU blir det gym :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.