icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
17 april 2014 19:56
2

Äntligen ett BRA kosttillskott! Iiih Jag är så lycklig!!

För att kroppen skall fungera optimalt så behöver den få i sig bra och riktig näring. Det är också viktigt att få i sig samtliga vitaminer, mineraler och antioxidanter för att främja en god hälsa och hålla immunförsvaret aktivt och starkt. "Ja, det vet jag väl!" Tänker du kanske då. Men hur säker är du på att du får i dig det du behöver? Står det någonstans i slutet av dagen exakt VAD dina kalorier innehåller vad det kommer till detta? Jag har haft ett riktigt jobb med detta nämligen. Därför valde jag själv att ta till en åtgärd. Jag har tidigare försökt cromtabletter och extra kvinnatabletter, multivitamin och allmänt hälsosam mat men mina bekymmer fanns kvar ändå.. Nu sedan nästan en månad tillbaka dricker jag istället ett ekologiskt kosttillskott som inte innehåller varken färgämnen eller konserveringsmedel och min kropp tillgodoser sig hela 98% av hela innehållet! 12 vitaminer, 65 mineraler och antixoidanter + aloe Vera och grönt te. Jag mår äntligen helt kanon!! Det är långt ifrån så mycket näring i den mat vi äter idag som det var för 75 år sedan. Hur jag vet det? Det är enkelt. Hur många fler miljoner är vi inte idag än för 75 år sedan? Ca 4 miljoner? Har vi mer brukbar jord och mark på vår planet? Nej. Eftersom vi och våran efterfrågan på mat växer fortare än vad jorden hinner med så finns det inte längre tid för grödorna att nå den kvalité våra kroppar egentligen behöver - utan genmodifiering, gifter och allt vad de sprayar åkrarna med. Det är ren fakta och en rätt otäckt sådan tycker jag.. Vad Jag tror är att många av våra sjukdomar idag beror på just detta. Vi följer Livsmedelsverkets råd om si och så många frukter per dag och tror att lite broccoli till maten och spenat en gång i veckan ska få oss att må bra. Jag tror att vi måste börja tänka till på hur det verkligen är istället för att fortsätta hoppas på att det löser sig. Jag tog själv ställning och började få i mig allt jag känner att min kropp längtat efter. Bara detta med att jag inte har något sötsug eller lider av trötthet längre är en otrolig vinst för mig. Vi vet inte hur bra vi faktiskt kan må förens kroppen får blomma ut till fullo. Jag vill sjunga ut detta till alla i hela världen! Är det något man ska göra så är det att satsa på sin framtid, precis som alla vi här inne gör. Det är sjukt vad grymma vi alla är på våra enskilda resor, tänk vad mycket bättre det kanske kan gå om vårdat inre maskineri får lite lyx också? Jag vet inte om jag får länka till min hemsida här inne, men om man kanske vill testa på det jag dricker så hojta till så ska jag hjälpa er hitta rätt! Ha en jätteglad och ljus påskhelg nu vänner!

Gillar

Kommentarer

  • 17 apr 2014 22:07
    Hej, ja här är en till som är nyfiken det finns ju så mycket. Skulle vara kul om du berättar för mig också!!:) Ha en jättebra påskhelg, Pepp:)
  • 18 apr 2014 07:42
    Hej på er! Vad kul att ni vill veta mer! Jag glömde nämna det viktigaste, att den smakar tropisk juice! så himla god! :D samma innehåll som 3 fat frukt o grönt men bara ca 70kcal/port. jo iaf då, vill ni maila mig och få info personligen så går det jättebra, min mail är isf ullis.whitey@gmail.com Jag har som nöjd kund fått en egen länk till de som jag rekommenderar så då får ni gärna gå in via den om ni vill prova något! :) för att kolla runt bland produkterna sä klickar ni till vänster "Shoppa Bara" (Om ni vill veta vad jag får av företaget som belöning så berättar jag gärna det också såklart!) Här är adressen [LANK]http://ulliswhitey.vemma.eu[/LANK] Ha en jättefin påsk!

Logga in för att skriva en kommentar.