icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 november 2011 07:22

äääh jag hade ju räknat fel :)

Jag hade helt glömt av att jag gick ner 0,6kg förra veckan! Så nu har jag gått ner 0,5 igen vilket Hade varit 1,1 (nära 2) hehe Men vad spelar det för roll om det är uppdelat, jag är skitglad för de veckorna jag går ner stadigt :) Så ny vikt: 73! [KURSIV]Måste kolla om jag har "vunnit" någon belöning av mig själv på denna vikten.. tror att nästa big thing kommer vid 72.. [/KURSIV] Nu ska har jag gått upp aaalldeles för tidigt för en ledig dag egentligen, men idag har jag bestämt mig för att ta alla blodprover osv som är bra att ha tagit om man planerar gå ner i vikt osv. Har haft sjuka problem det senaste med kisseri osv (vanligt när man skippar kolhydrater som vanligtvis binder vätskan som nu får "rinna" på fritt) Men ihop med lite annat så blev jag faktiskt lite orolig för om jag kanske har åkt på diabetes. Så det ska bli skönt att kolla detta. Det öppnar 8 men tänkte vara som de äldsta - i god tid. Så jag traskar väl i väg nu! Håller tummarna för att detta går vägen. Trevlig måndag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.