icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
6 mars 2014 16:53
2

81,1kg - och hur jag lagt upp kost/träning just nu.

Jag registrerade in min startvikt i Söndags, då låg den på 82,7kg så mycket har hänt på dessa dagar. Ser fram emot att fortsätta såhär, visst - det må gå undan men å andra sidan har jag aldrig varit så belåten som nu. Jag äter precis så jag längtat efter att få göra i flera månader, jag har bara inte vetat hur jag ska bära mig åt. Jag har gått ifrån LCHF till kaloriräkning, bestående mestadels av bra fetter, rejält färre mejerier men mycket mer grönt. Dock inte fler kolhydrater än innan, det kommer jag aldrig må Bättre av att lägga till. Jag ligger på fungerande lågt. Detta är första gången jag äter riktigt cleant. Vanlig LCHF har jag nog förätit mig på, jag mår illa av allt stekt och allt svårsmält kött.. Men som det var sagt - vad som var klockrent igår behöver inte fungera idag. Och mycket har ju hänt sedan jag blev LCHF-frälst för flera år sedan, så jag är inte så ledsen över variationen alls. Jag är också ute och går ca 1,5h varje dag. Idag blev det dubbelt upp tack vare det sköna vädret. Skogspromenader med vagnen till fågelkvitter - alltså jag mår så bra va! Härligt! Har precis fått hem Olga Rönnbergs bok "Träning för nyblivna mammor" som jag ser mycket emot att få läsa igenom så snart lillen somnat för natten. Den tror jag stenhårt på! Bara det första tipset om att kolla till ev. magmuskeldelning var ett väldigt bra tips. Sen att hela boken är full av träningsschema, tips, bilder och information är ju bara ändå bättre. Ska bli en kul vår detta! Vågar jag hoppas på att nå till 69 kg innan Juni är slut? Det hade verkligen varit kul. Jag ska göra mitt bästa :)

Gillar

Kommentarer

  • 6 mar 2014 17:51
    Vad härligt att se resultat så snabbt! :)
  • 7 mar 2014 08:08
    Jag älskar Olga och hennes bok! Den är super! Lycka till, och resultatet kommer då du kör igång med träningen från boken! :D

Logga in för att skriva en kommentar.