icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 May 2012 05:58

71,1 kg och en löprunda

Nu börjar jag ta mig neråt på vågen igen, [FET]härligt!!! [/FET] 71,1 ska snart bli 69,9. Förhoppningsvis når jag det om en vecka och tre dagar. :) Nu ska jag njuta av en krispig morgon runt kanalen när solen går upp så fint. Den här lördagen kommer bli bra! .. .. [KURSIV]ps. tog ett gravtest och var inte gravid. Det är okej, så ikväll kan jag dricka vin med kollegorna utan att det blir krångligt. Gravid har jag ju chans att bli varje månad om jag vill! :)[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.