icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
22 maj 2012 10:38
1

7-veckors utmaning började igår!

Jag fick mig ett ryck och frågade sambon om han ville vara med på min sju veckors utmaning och han sa ja! Så nu kör vi ihop :D Igår var också första gången han gick med på att följa med till spåret och det förvånade mig sjukt mycket att vi plötsligt joggade guppandes brevid varandra flera meter! Han är ingen soffpotatis utan tränar gym 4ggr i veckan i snitt om inte mer, är vältränad och snygg av naturen och äter precis som han vill. Husman och lite skräp men det gör ju inget på hans kropp. Men nu har han alltså gått med på att anamma min utmaning och då gäller följande: * ingen dricka * ingen alkohol * inget godis/snacks/glass * för min del väldigt låg andel kolhydrater * någon form av träning varje dag! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT INTE VARA ENSAM I DENNA ETAPP!! För jag kan ju inte direkt säga att det är en "Ny" utmaning om jag nu försökt gå ner i över två år. eller fem. eller tio kanske det blivit nu. Jag gick ner från 90 till 80, och nu från 80 till 69, sedan upp till 72 där jag vägde in mig igår. Jag har fuskat och ätit godis och skit det senaste för att jag trott att det inte spelade någon roll. Och för att jag tappat greppet om att gå ner i vikt. Jag har inte orkat. Jag pallar bara så mycket press tills jag viker, och det har jag gjort ofta det senaste. Trots att jag sorterat bland mina "måsten" och knappt har några kvar! Så därav denna utmaning. Sju veckor är inte ens två månader och på TV klarar dom av att gå ner som i helvete och det är precis den kicken jag behöver. De tränar 3 timmar om dagen, det kommer jag vänta med till de två sista veckorna om jag märker att jag går ner ändå. Annars börjar den etappen tidigare. Dock har jag inget gym så det får bli intervallträning med PW/JOGG tre timmar om dagen isåfall. OKEJ då är jag game. Nu kör vi!

Kommentarer

  • 22 maj 2012 10:41
    Just det! glömde ju skriva att ett magiskt knep jag anammat är: * att dricka kokt / ljummet vatten!! Det styr verkligen tankarna ifrån mat direkt till mättnadskänsla :) SMART!

Logga in för att skriva en kommentar.