icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
25 January 2012 00:45
4

3veckor och 6 dagar

.. kvar tills jag och min älskade fästman åker till ett varmt härligt land fullt av fantastiska dofter, smaker och vackra vyer. Jag längtar så att det kryper under skinnet på mig!! :) Men före jag ska sätta mig på planet har jag ju bestämt mig för att gå ner mina sista 4 kg. 66kg skall vara min vikt morgonen vi åker. Punkt! Så nu har jag sedan i måndags promenerat 3 mil och inte ätit en enda smula knäckebröd eller druckit light eller ätit något tveksamt över huvud taget. Jag är sjukt nöjd! Med laktosfritt och lite loka citron så klarar jag nog allt. Och mina underbara ägg med riven ost över. Mmmm. härligt! Jag ska göra fransar hela dagen imorgon (nytt erbjudande ute!!) och sedan gå ytterligare två mil torsd-fred. Får se om jag tar och simmar några längder till helgen då jag äntligen är ledig. Brukar råka boka upp varenda ledig timma varannan helg då jag egentligen bara ska göra ingenting och njuta av just det. Antar att det inte blir så när man kör två jobb.. Jag är å andra sidan inte alls ledsen för det, allt jag gör är ju kul :) Behöver jag vila ut så gör jag alltid det. Ibland genom att bara ligga på soffan och kolla tv, ibland genom att sova 9-11timmar. Hihi! (det är det bästa ;) Härligt att skriva här i ibland.. Saknar min gamla lagkamrat Kimsi lite faktiskt.. Det var alltid så kul att jaga minus med henne. Vi skötte oss jäkligt bra! Snart är jag också nere på min målvikt och då får jag väl lämna över min plats till någon annan jag med. Men än är jag inte där så jag fortsätter att se fram emot att rapportera in vikt på måndagar. Biggest Looser hemmavid är ju asbra! Forumets bästa tråd ;)

Kommentarer

 • 25 Jan 2012 08:55
  Noraaa
  Vart ska ni åka om jag får fråga? jag åker nämligen också till ett härligt land fullt av fantastiska dofter, smaker och vackra vyer om tre veckor och sex dagar:P
 • 25 Jan 2012 23:44
  Vi far till Thailand, Bangkok :) vi kanske har valt samma härliga land?? :D
 • 26 Jan 2012 06:48
  Noraaa
  haha nej de hade vi inte då... synd!! hur lång blir semestern?? jag ska till australien, stannar ett år. Ha en underbar resa, det ska jag ha!! ;)
 • 26 Jan 2012 21:35
  Åh vad härligt! Vi stannar 1 månad och sen tillbaka till verkligheten. Ja en underbar resa ska vi båda ha :) det förtjänar vi!!

Logga in för att skriva en kommentar.