icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 March 2014 07:34

-2,6 kg vecka 1

Jag mår bättre än jag gjort på över ett år, har börjat träna varannan dag enligt Olga Rönnbergs bok "Träning för nyblivna mammor" och tar dagliga promenader med killen i vagnen. Ibörjan av min mammatid så har jag alltid sett så många anledningar till att inte lyckas, till att inte gå ut med vagnen för att det skulle vara krångligt, full av oro såklart.. Men bullshit är det ju, för vem är nöjdare än min son som får sig en go förmiddagslur i det fina vädret? :) Igår var första gången sedan start som jag åt några kalorier över min gräns, ca 50 kcal blev det men det var det värt. Vaniljkvarg och knallröda jordgubbar! Mm så himla gott. Idag är det långpromenad i det otroliga vårvädret som gäller, solen har redan gått upp och värmer mot fönstret. Önskar er alla en härlig dag! PS. Hur lägger jag in bilder inblogginlägg? Har försökt tidigare men det länkas fel.. Tänkte lägga upp före/efterbildar per vecka..

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.