icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
8 september 2011 22:51
2

1404 kcal idag

gött! Nog första gången jag äter så lågt någonsin, iaf kontrollerat :) [KURSIV](har 905kcal tillgodo tack vare träning egentligen men vill hålla mig till 1500kcal max oavsett träning, iaf ett par veckor för att se resultatet)[/KURSIV] Och jag är tillome mätt fortfarande! Ser ljust på de kommande månaderna nu. WHOOP WHOOP!!

Kommentarer

  • 8 sep 2011 23:03
    Jag lägger aldrig till mera mat efter träning. Andra gör nog det, men för mig blir det för mycket att kontrollera. Jag tror att jag skulle träna mer för att få äta mer, när jag istället vill röra på mig för att det är roligt. Går man ner extra, så är det bara en bonus.
  • 9 sep 2011 07:27
    Bra tankesätt där :) Skall bli kul att se vågen på måndag!

Logga in för att skriva en kommentar.