icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
24 maj 2012 07:32
1

- 1,5kg första dagen YES!

Först sprang jag själv 40 min, sen med väninna intervall i 1,5h med en stunds avslutande kaffe i solen. 1 celcius, 2 kaffe, 4 ägg och 2 kycklingklubbor och ingen var mättare än jag igår. OCH JAG GICK NER 1,5KG! Underbart ;) sju veckor blir snart sex och sen är jag vipps i mål! hihi

Kommentarer

  • 24 maj 2012 09:06
    celcius är en energidryck perfekt för oss som drar ner på kolhydrater :) Bra boost (räcker med en halv före träning) och jättegod smak. Finns flera men favoriten är citron&lime. Finns på lchfbutiken.se , gymgrossisten.se och i välsorterade icabutiker bland annat. Mango utan kolsyra är också god. Smakar som nektarjuice fast utan allt socker då :) Kanon och absolut värd att smaka! [LANK]http://celsiussverige.se/vad-ar-celsius/[/LANK] finns lite mer läsning

Logga in för att skriva en kommentar.