icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 mars 2014 17:32
2

1,5 sköna mil i solen + premiärgrill

Det är vad jag kallar en riktigt fin vårdag det. Både promenad och grill i ett, det kan ju inte bli bättre. Jag gick hälften av alla kilometer med min syster som också har börjat räkna kalorier och satt upp ett mål. Jag blev jätteglad av att höra det, vi har många kilon att ta bort båda två så nu kan vi gå ner tillsammans. Vi har tidigare haft viktutmaningar men inte lyckats hitta en hållbar kost så viktnedgången blir sällan långvarig. Jag känner dock att detta är "skiten" så att säga så nu ska det bli riktigt kul att få följa hennes kilo försvinna också. Har ni haft en bra dag? Har det varit sol över hela avlånga landet idag tro? :)

Kommentarer

  • 11 mar 2014 19:28
    lenaek
    Min dag har varit jättebra. Solen har varit framme hela dagen och det är ljuvligt varmt.
  • 11 mar 2014 19:30
    Vad härligt lenaek! Visst gör lite solsken så mycket med en dag? Spratt i hela kroppen idag tack vare lite värme :)

Logga in för att skriva en kommentar.