icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

bilus blogg

70 kg 56 kg 182
1 april 2020 09:19
2

ny dag

Ny dag ny månad och har idag lämnat min vän bakom mig genom att bevista hans begravning igår, känns som om jag försöker lämna allt det mörka bakom mig, min fot börjar sakta bli hel igen men det tar tid, ville helst att de där fem veckorna skulle ha räckt men det blev nästan sju månader med aircast och kryckor.

ärligt talat är jag less på det mesta, vilket i sin tur låter sötsuget ta över, men nu vill jag verkligen försöka bli mitt gamla jag pre benbrott och hjärnskakning men det är inte lätt.

Jag tog ett beslut från och med idag skulle sockret ut vad möter mig då, jo en stor tårtbit med mitt namn på efter att en kollega hade avslutning medans jag var på begravning, men jag kan inte svika mig och min kropp nu jag kan inte och jag vill inte, det var svårt men jag gick därifrån och kastade lappen med mitt namn på i papperskorgen...det finns säkert någon som med glädje tar en bit till kaffet idag men det kommer inte bli jag.

just nu sitter jag  här och suger på en relativt torr apelsin men det är en apelsin, snart ska jag ut och hämta min kvarg som står granne med tårtan.... men det kommer att gå bra, jag har lovat mig nu att jag får äta det mesta men det ska vägas och kollas upp, jag tycker nu att detta är besvärligt så kanske jag hoppar struntet och bara fixar den ordentliga maten istället.

jag tycker mig se ett ljus längst bort men än så länge kan jag inte gå så långt eller så mycket som jag vill, man gå kan jag så det får bli flera korta promenader och jag tror inte att mina 14 år gamla vovvar protesterar:-D

 

Gillar

Kommentarer

  • 1 apr 2020 09:41

    Kämpa på och ta hand om DIG! heart

  • 1 apr 2020 17:06
    Bella50

    Låter ju rimligt och klokt med flera kortare sträckor. 👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.