icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 April 2013 19:07
1

trött tjej.

Äääntligen hemma. Oj vilken dag. E helt slut i kroppen.. BodyPumpen skulle börja kl 12.. Vi kom dit 20 i, så då passade de bra att prova på crosstrainern innan.. Hihi, de va lite trixit och ovant till en början. Men de gick finfint =) När jag kom ut ur träningslokalen efter bp- passet, kunde jag knappt stå på benen.. Svetten rann, och oj vilken träningsvärk jag kmr få... =) Jag gillade musiken och att hon var bra me att förklara hur övningarna skulle se ut.. Peppande och uppmuntrande oxå =) Dock så vart stretchingen urkass.. (Stretchade sen när vi kom hem igen...) Fick vila nån min, men sen va det bara att utforska maskinerna. Så de va bara att köra igång =) Ooch sist men inte minst. Löpbandet. Halv 3 drog vi där ifrån. Glada och trötta =) Fyllde på bränsle direkt när vi kom hem =) Gick till maxi efter de.. 2 km promis ... Jag slapp dock bära kassarna ;)

Kommentarer

  • 19 Apr 2013 23:58
    [KURSIV]Tack så mkt :) Ja det går jättebra för mig! Har äntligen hittat en kost som passar mig.. Och då har träningen också flutit på bra.. ^^ [/KURSIV]

Logga in för att skriva en kommentar.