icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 november 2010 22:45

Trött efter en regnig dag

Sent nu jue.. Ha, men vad gör det om man inte har några föreläsningar imon :D !
Denna helg har jag varit hemma ^^ Sååå skönt, men åter igen.. det som finns i kylen.. slinker gärna ner i min mage.. XD Men vafan, jag förtjänade det (A) Så duktig som jag har varit förra veckan.. (hade jue tentor då)

Åkte till Ullared igår - sj! Ytterst kul va det att shoppa loss ;D och det gjorde inget att man gick sj.. det va jue inte folktomt precis X) Köpte lösgodis oxå.. Åt en fjärdedel, sen åkte resten i soptunnan. Nej, fan inget godis!

Idag, tis, jarru.. Öppnade TVÅ tonfiskburkar.. Första jag öppnade slänge jag direkt, bläää tänkte jag då (fast jag eg älskar tonfisk).. Efter 10 min, öppnade jag nästa... men även den åkte i soptunnan.. omg, vafan håller jag på med eg.. ! Jag vet att jag e knäpp ;D men sen så letade jag fram makrillen ist ;D muuuummmssss! ^^ Har även ätit 5 ägg idag =S Tror inte det e så bra att äta så många.. :S Yoggi och müssli, samt gröt har även stått på menyn!

Nepp, nu ringer my homie!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.