icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 november 2010 18:46

trögaste dagen på länge

Wihoo, föreläsningarna e finito för idag :D Har vatt i skolan från 8-17.00 idag.. Inte alls kul. Somnade ett flertal gånger på den sista föreläsningen :S Inte bra, men det gjorde inte så mkt :P läraren va lika trött sjXD

Har däremot varit jätteduktig på att äta mer lr mindre nyttigt! Idag har jag ätit 0.5 dl fiberhavregrynsgröt, 3 morötter, halv röd paprika, två fiber bröd (utan smör såklart!), mini leverpastej, massa små brysselkål och vatten.. ! mhm, skrev ner allt jag hade ätit under dagen.. det blev damn UNDER 500 kalorier.. :S Oops, kanske inte så bra.. men jag gillar endå siffran.. ;)

Asså, jag har alltid varit en matglad person som äter allt! allt från ärtsoppa till en fet pizzabit.. Men nu har jag börjat tänka om. Har intalat mig att jag hatar allt som heter ost och smör :S - FETTIGT med andra ord :P
På mina enstaka fiberbröd finns det endast en skinka, mini leverpastej och någon grönsak. Inget mera - mår illa om jag skulle äta smör nu :S - jag som alltid har tagit smör på brödet innan :S


Choklad har oxå legat mig varmt om hjärtat, men har inte ätit det på ca 3 år :S Har intalat mig att jag hatar choklad.. Det går fan att lura hjärnan ;D ME LIKE <3 hahaaa, för att inte tala om ljust bröd. Älskade ljust bröd en g Nu köper jag BARA knäckebröd och fiberbröd XD Av någon fix idé måste det vara det gröna nyckelhålet ALLA varor som jag köper :P

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.