icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
18 April 2013 14:00

Tors. Minus på vågen och träning :)

Och så vart det torsdag. Dagarna bara flyger förbi :) När jag vaknade i morse kl 7, så vart det ett riktigt skitväder ute. Regnade. Blää! Nåja, körde sen till stan och väckte fining sen vid åtta. Znoozade i sängen en timma. Mys :) Ooh eftersom han skulle plugga, så bestämde jag mig för att ut o träna. Regnmolnen vart borta nu me...!Hmm, eftersom jag e väldigt förtjust att springa "sjörundan". Så ser jag samma folk varje gång.. [KURSIV]Jag undrar vad de tänker när de ser mig flåsande flera ggr i veckan... ;P [/KURSIV] Nåja nåja, idag tog de totalt 45 min! (Varvade dock me lite pw när de blev asfalt... Får så sjukt ont i benen om jag springer på hårt underlag...) Fining hade gjort klart frulle till mig när jag kom hem. Mkt efterlängtad frukost! :) Aaah, vikten ja..Trots det inte e min vägdag idag.. Så ville jag ändå kolla... Nyfiken som jag e :) 0,6 kg minus. Wihoo!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.