icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 maj 2014 19:36

Skola, träning o en kaka.

Vilken hemsk dag. Började tidigt imorse.. Och vi var ute i regnet o kylan i flera timmar. Jäkla vad nerfrusen jag var! :( Fick låna en dunjacka under resterande timmar på e.m.. Frös som bara den.. :/ Kommer nog bli sjuk.. Blir jäkligt förvånad annars! Ahja, körde 60 min träning idag. Även idag va motivationen på topp! :) Så jäkla skönt att motivation inte har svikit mig nu på några dagar! ^^ Har ätit finfint.. Förutom en sak. En kaka. Hamnade i en situation där de va omöjligt att slingra sig ur.. Njöt inte för fem öre. :S Hmm, vet i sjutton om jag åter igen kmr få sockersug ikv eller imon.. Ahja, jag får bita ihop isf. :/ Hahah, jag som hade klarat mig sååå bra me kosten annars den senaste tiden ;) Har sett fina resultat av kosten o träningen... men men, en liten kaka är nt hela världen! [KURSIV] Köpte hem 1,125 kg bacon för 45 kr.. Kap kap kap! :D [/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.