icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 november 2011 22:08
2

Sega gubbar. Nej tack.

E inget fan av årets Idol. Har zappat runt mellan låtarna [KURSIV](finns jue inget vettigt på tv under fredagskvällarna ju :O)[/KURSIV], men stannade upp när Moa skulle sjunga.Gosh, sikken bra låt =) Så [FET]heja heja[/FET] till Moa ikv! [UNDERSTRUKEN]Kl sex[/UNDERSTRUKEN], vatt jag ute m vovven. [KURSIV](jogging/pw[/KURSIV]) Mhm, skönt o ha ficklampa m sig ;D Två äckliga ögon stirrade på mig från en busk x) Spooky! Rundan som jag brukar gå, har tyvärr inga gatulysen. 80 % går man nära skog lr fält. Svartnatt. Not nice, när stora ekar grenar sig o ser skrämmande ut O_o Käkat idag: mörkt skivat bröd m levrerpastej, köttfärspaj,rivna morötter, kaffe, te o ett äpple. Ooh idag har jag även vatt på City Gross. Gick förbi lösgodiset. Självklart va man småsugen...Men så såg jag en gubbe [FET](MED SMUTSIGA HÄNDER!!)[/FET] plockade godiset m handen :O!!! Fanns jue sådana spadar.. Men icke, han rotade runt i flera "godislådor" URK URK URK URK. Ahja, mitt sötsug försvann iaf tackvare gubben m ärtsoppa i vagnen. Så [FET]tack tack [/FET]till dig =)

Kommentarer

  • 6 nov 2011 12:52
    Hahaa, då e det nt bara jag som har bacillskräck ;D
  • 6 nov 2011 13:00
    Wihoo!, då e du o jag supervidriga tsm - även jag e nagelbitare :D

Logga in för att skriva en kommentar.