icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
22 april 2014 07:56
4

Resistent stärkelse

Godmorgon världen, Hemsk natt men nu är den över..Uch, ögonen är svullna o jag ser för jävlig ut. Ahja, jag får ta mig i kragen o får försöka fokusera på annat! De senaste dagarna har jag läst lite här o där om resistent stärkelse.. Haha, när jag var o handlade så köpte jag såklart det fantastiska potatismjölet..! ;) Igår innan jag gick o la mig tog jag en msk me kallt vatten :) Ska ta detta två ggr dagligen. Nyfiken? Ja då kan du kika in här: [LANK]http://www.lchf.se/Bloggar/Blogg/tabid/83/EntryId/10468/LCHF-guiden-till-resistent-starkelse.aspx[/LANK] Får väl se om några veckor om det funkar lr nt.. :) Kostade bara 8,5 kr ;P

Kommentarer

 • 23 apr 2014 06:45
  Inte för att jag har diabetes Donnina, men jag tänker också prova.
 • 22 apr 2014 08:32
  Tack för den länken. Mycket intressant. Har lagt den till mina favoriter. Det var nåt jag aldrig ens hört talas om.
 • 22 apr 2014 11:24
  Donnina
  Hej! Har nu läst hela länken och alla kommentarer! Intressant med RS = Resistent Stärkelse. Inte heller jag har hört talas om det tidigare. Minns att för en massa år sen när jag var på ett hälsohem för att fasta ett par veckor så fick alla deltagare dricka ett stort glas potatisvatten varje morgon. Verkar vara en gammal kunskap att det är nyttigt. Ska börja med att riva en bit rå potatis och blanda med riven morot i sallad och dricka potatisvatten på mornarna. Som sagt var, får se om ett par veckor om det känns någon skillnad....
 • 22 apr 2014 17:18
  Roligt att ni också tkr sånt är spännande läsning! :D Donnina: hoppas du får resultat! Skriv gärna ett blogginlägg hur de har gått om några v :)

Logga in för att skriva en kommentar.