icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 oktober 2010 15:25
1

nu ska det hända saker.. hoppas jag!

Detta är mitt första blogginlägg.. omg, vem skulle kunna tro det? XD Inte jag iaf. Men jag skriver endast för mig sj. Vad andra kommer att tycka o tänka om mig. Det kommer inte röra mig ryggen. Jag e jag - Du e du, Respektera det! =) Även om jag tror i framtiden kommer få en massa konstiga kommentarer, Så sitter vi här, för vi samma mål. Alla som är medlemmar vill nå sin drömvikt! Antingen att gå upp i vikt lr gå ner.  

Yepp, nu fan sitter man här o ska skriva ner allt man äter på en dag.. Det trodde jag inte att jag skulle göra.. men aah, man hittar visst allt på Internet! Jag hoppas innerligt att det hjälper mig få bättre koll på mina matvanor om jag skriver ner allt. Läste i en artikel att chansen ökar om man för ett protokoll på vad man äter.. så japp, man får allt hoppas..

Till en början så ställde jag frågan Varför vill jag gå ner i vikt? Svaret på frågan.. De känns nästan omöjligt att besvara. Det gör ont i mig att säga " jag vill gå ner i vikt för jag känner mig som en heffaklump framför spegeln. Trots att jag eg. inte e överviktig." Men så är det. Jag känner mig stor framför andra. Att väga 56 kg om man är 160 lång. Ja, då kanske man inte e överviktig. Andra kan anse att man har en perfekt drömvikt. Men så känner inte jag att jag har =(

därför tänker jag göra ngt åt det. Vf ska jag må dåligt över min vikt? Bara för att andra tycker den e kanon! Ska inte jag vara den som mår bra över min egna kropp? Vf måste jag alltid ställa andra till freds vad ni tycker?! 

Jag tänker kämpa att väga 50 kg. Det e mitt mål. 6 kg, de ska bort! Jag kommer att kunna gå tillbaka en vacker dag o läsa detta jag skriver nu. Jag kommer att minnas hur det kändes att skriva dessa meningar. Känner som att jag vill skriva ner alla mina tankar nu, men det går jue såklart inte ;D En dag i taget. ^^


Hur har min dag sett ut hittills?
Vaknade innan nio idag, duschade.. =) ! Hyresvärden knackade på dörren. Faaan tänker man.. huhuuu, efter han hade gått.. så lagade jag frukost. Den bestod utav nästan 1 dl havregrynsgröt. Täckte väl 3/4 tror jag.. plus lite äppelmos. Och ett glas vatten med en äppelciders tablett... 

Hm, sen har jag inte ätit något mera. Kl e snart halv 4.. Har tenta imon, så har fördrivit min tid med det ist.. :P

Jag känner en stolthet att jag inte har ätit något. =) För jag fick skuldkänslor när singoallakexen slank ner igår.. Straffar mig sj. Aah, det e väl det jag gör... :S Jag mådde sjukt dåligt när jag kom underfund - vad har jag ätit.. !? Joo - feta kex som gör mig ännu fetare =/ 

Hur ska man få bort denna ångest?? jag får ångest hela tiden jag äter ngt..


Kommentarer

  • 27 oktober 2010 16:34
    Till att börja med så måste jag tyvärr säga att du har fel. Alla här kämpar inte för att nå sin drömvikt. Jag t.ex. kämpar för att få en kropp som är frisk, stark och snygg. Sen om vikten är 85, 90 eller 95 kg spelar mindre roll. Jag tycker det låter som du har satt upp en ganska stark försvarsmur mot vad alla kan tänkas säga till dig. Med ett sånt tankesätt finns stor risk att du går miste om en massa bra råd för att du ska må bra. Tänk på att allt du har lärt dig hittills, den personen du är och alla beslut du fattar är baserat på saker du har lärt dig från andra. Ta in allt som andra säger, väg det, fundera över trovärdigheten, kolla upp fakta, gör vad som behövs. Vi har alla mycket att lära! Ett tips: Straffa inte dig själv med att hoppa över en måltid. Att äta regelbundet är A och O för att hålla uppe förbränningen. Det spelar ingen roll hur ofta du äter men regelbundenhet hjälper mycket! Finns en bra artikel angående detta i förra numret av kroppsbyggartidningen BODY. Bra tidning :) Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.