icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 september 2011 21:50

Mmm äntligen kv!

I eftermiddags när jag åt middag i lugn o ro.. Så började mob surra. *Typiskt* Mhm, ena jobbet ringde o behövde personal ikv. Så ah, jag ställde upp.. Så nu e jag [FET]äntligen [/FET]hemma! Ligger i sängen o myspyser m kissekatten! [FET]Mat idag:[/FET] [KURSIV]3 äpplen[/KURSIV], [KURSIV]äggröra[/KURSIV] (2 ägg), 1 portion [KURSIV]kött/grönsakssoppa[/KURSIV], 1 [KURSIV]köttbulle[/KURSIV] xD, 3 [KURSIV]vindruvor[/KURSIV], 1 klunk [KURSIV]nyponsoppa[/KURSIV] & två koppar [KURSIV]kaffe[/KURSIV]! Motion: 30 min promenad Imon ska jag o vännen ut o promenera tsm. Ska möta henne kvart i sju på morronen x) Yey!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.