icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 april 2014 08:22
1

måndag. Nya tag.

Vilken mathelg.Vägde in mig när jag kom hem i fre och då vart jag väldigt nöjd.:) Men tre dagar senare är jag 3 kg tyngre.Vätskefylld o svullen. Känns ju sådär mindre kul. Dålig karaktär när jag e på hemmaplan ;) Hahah! Ahja, nu är jag tillbaka. Lchf o träning på schemat.. Kommande dagar kmr vara tuffa. Långa skoldagar o suget är tillbaka som jag måste kämpa mot. Men jag är ändå mentalt förberedd att det kmr bli kämpigt. Började dagen med en ordinarie frukost ;) 2 stekta ägg stekt i smör och 70 g bacon. Kaffe me skvätt mjölk. Efter skolan blir de till o handla lax, sparris, tomater, sallad, smör..

Gillar

Kommentarer

  • 14 apr 2014 14:49
    Stinta
    De kilona kissar du säkert bort på ett par dagar :)

Logga in för att skriva en kommentar.