icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 April 2013 12:56
3

Läkarbesök :`)

Hm, vart på plats halv nio på vårdcentralen. Mitt första intryck av läkaren vart ingen höjdare. Han vart otydlig, så jag fick be hnm upprepa vad han sa. Verkade inte alls förstå vad jag menade trots jag förklarade mina problem. Baah! Vill ha min gamla läkare... :( Ahja, nästa gång ska jag inte gå till den jag hade idag iaf. Ooh så vart det naturligtvis dax för blodprov. Har sjuuukt fobi för sprutor. Började t.om me att gråta när hon sa att bedövningen behöver verka en timma innan om jag skulle ta de...Fan fan fan. Så jag fick snällt lägga mig ner på britsen. Sjuksköterskan var verkligen snäll mot mig. Fick den minsta lilla nålen, och fan. Det kändes knappt ngnting ^^ Vart sååå glad att jag vågade ^^ När jag sen kom till parkeringen, så ropade sjuksystern efter mig. Och det visade sig att hon behövde ännu ett blodprov från mig! Fuck :o Gjorde liiite ondare den gången, men jag klarade mig utan att svimma ^^ Ett stort tack till den snälla sjuksystern som var så lugn och snäll :) Träning idag: 30 min styrketräning. Fulle: yoghurt me linfrö och avokado plus en skinkbit.

Kommentarer

  • 23 Apr 2013 13:26
    Åh vad duktigt av dig med blodprovet, det är en jobbig fobi att ha helt klart. Jag avskyr också sprutor, eller ja nålar, vilket är en pina när jag ger blod helt klart. Det är verkligen guld värt när man får en sjuksyster som fullt ut förstår ens rädsla.
  • 23 Apr 2013 13:57
    Hihi, taaack :) Aahaaa, du blodgivare! Bra gjort av dig :D Ooh ja, massa guldstjärnor till snälla sjuksköterskor ^^
  • 23 Apr 2013 14:05
    Japp varit blodgivare sen jag var 18, nålfobin har dock inte blivit bättre haha, men eftersom min lillebror tillhörde skaran som under sin sjukdom behövde blod så har det nu i efterhand blivit ännu viktigare för mig att vara blodgivare. Vilket jag just nu har uppehåll från pga graviditet, tror man inte får ge blod förrän 9 månader efter förlossning eller så, haha min fobi kommer vara tillbaka på det högsta igen sen.

Logga in för att skriva en kommentar.