icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 februari 2011 10:09

Kalas i Kalmar!

Gomorron alla människor! Härlig dag idag, jajamänsan om du frågar mig ;D Solen skiner, dock skitkallt e det ute..typ 5 minus! :P Blää.. men det ska vara härligt väder hela dagen så.. :D Snart ska jag o mor min åka upp till kalmar på födelsedagskalas.. Mamma har bakat en budapesttårta och en annan kaka (; Får la se om de har ngt annat som serveras.. (: Annars blir det te o lite frukt ^^ Idag har jag ätit hittills [FET]två hårtkokta ägg[/FET] ([KURSIV][UNDERSTRUKEN][UNDERSTRUKEN]HATAR ÄGG [/KURSIV]SOM ÄR LÄNGRE [/UNDERSTRUKEN]ÄN 6 MIN KOKTA[/UNDERSTRUKEN]) Men jag fick iaf trycka ner mig dem.. :P 1,5 dl[FET] müsli[/FET].. (gillar skarpt ica-s müsli.. Naturell =D Inget onödigt socker o annat shit i den. Trots att jag älskar müsli med bär o annan frukt.. Så e det nyttigare att välja den naturella... Sen på det blev det lite [FET]lättfil[/FET] =) Ha en underbar dag nu allasammans! :D

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.