icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
24 april 2014 20:03

Känns liite bättre!

Äntligen har de ljusnat lite i tillvaron. Hittills har veckan varit skit men idag så vart de lite bättre :) ! När jag kom hem från skolan så gick jag en timmes pw me en kompis. Underbart väder o hyfsat vindstilla.. Så ja, vi njöt av rundan till 100 % =) Och så fick jag tillbaka en tenta idag! Har varit sjukt nervös över den men hej o hå! Jag fick B i betyg :D *glad tjej* Maten har gått finfint men... Hoppade lunchen. :/ Fokus låg på plugget o jag ville nt köpa ngt i cafeterian.. Kikade lite runt på deras utbud. Man hittar bl.a pasta/risrätter, frukt, bars, yoghurt me müsli, (chokladdoppade)nötter, juicer, godis, kakor, frallor o andra baguetter.. Så neah, ngt lchf-aktigt har jag hittills nt kunnat hitta..Vilket e lite synd :P Men men... Hade iofs kunnat köra på veg.sallad men naaah. Inte idag. Så jao, de fick bli lite större middag när jag kom hem :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.