icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 juni 2012 22:36
2

Inskaffat nya partykläder! + Bild på min favvoklänning!

Idag har jag minsann shoppat klart för minst några fester framåt ;) Shit, jag bara tryckte o tryckte o la allt jag ville ha i min "kundkorg" :o Nätshopping e farligt! Men nu efterhand så e jag rättså glad över att jag handlat lite nytt.. Detta e anledningen.

Kommentarer

  • 26 jun 2012 07:50
    Blendy04
    Jätte snygg, vart handlade du?
  • 26 jun 2012 11:15
    Alltså detta va/är min favvoklänning.. Men ah, den har ju blivit för stor :( Den är urringad där bak och den kmr från NELLY. :) De senaste mån har jag bara handlat mina kläder från Nelly xD Kolla in deras summersale (De fyller på titt som tätt ;D) KOD - FBSUMMERSALE :)

Logga in för att skriva en kommentar.