icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 May 2014 23:40
1

Imon blir de en nystart!

Tack för de fina kommentarerna jag fick i föregående inlägg <3 Har slängt en massa (tyvärr) i kompostpåsen. Kom på mig sj att äta ur kakformen när folket hade gått.. Så det var bara att kasta lr hälla ut i vasken. Handlade för en halv matmånadskostnad - puff borta nu. Har lite dåligt samvete att slänga så mkt.. Men jao, vad ska jag göra... Ahja, jag ska nt deppa.. Nu ska jag göra rätt för mig med kosten! =) Ut med det dåliga o in me bra nyttig mat igen. Körde iaf mitt bästa spinningpass någonsin idag! Jäkla va svettig man vart. Kunde nt trampa ett steg extra, så japp.. Jag körde slut på min energi =) Imon blir de morgonträning. Pepp pepp pepp!

Gillar

Kommentarer

  • 17 May 2014 00:10
    Lilltuss
    Starkt gjort. Heja! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.