icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 februari 2011 14:24

Idag e det Halmstad som gälller!

Vaknade kl 5 idag, fy attans va jobbigt det va! Blää! Det tar fem timmar att komma till Halmstad, så det va df jag fick vakna tidigt idag... Ska göra en tenta så det va df åkte hit.. men men.. Kollade inne i stan nyss.. Fanns såklart gott om kläder.. När man eg nt ska ha ngt, då hittar man allt! Sen när man letar efter ngt, så hittar man de aldrig! Grrr ;D Mhm, asså.. det blåser ute.. O jag e nt så sugen att gå ca 10-15 minuter ute i det kyliga vädret.. Dock e jag ganska hungrig.. xD Jaaah, jag vet jag e lat.. Men uch, kallt blåsigt väder lockar nt mig alls -.- Har ba ätit [FET]ett litet äpple[/FET] o en [FET]banan[/FET] innan på tåget.. Hittade btw, en jättefin magtröja.. Suck* fan! Jag ville verkligen ha den.. Dock har jag nt det självförtroendet ;D Nåja.. om jag går ner 5 kg, så kaaaaanske :) Ha det!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.