icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 januari 2011 16:44

I'm baaaack!

Japp, nytt år.. Nya löften ;D Har flyttat hem till kära blekinge nu (: Wiiooo ! Men iaf.. Hur mår jag eg? För några dagar sedan mådde jag skiiiiiit! Fy fan -.- Jag kunde aldrig någonsin att jag skulle se dessa siffror på vågen här hemma.. 58,6 kg!!!! :'O Grät som fan och ville ba sjunka under jorden.. =( Jajjaa, depp som fan, men tog mig i kragen.. Har nu under dessa dagarna följt ett matschema.. (: Vägde mig till imorse 56.4 (: Grönsakssoppa, mörkt bröd med leverpastej och gurka, grapefrukt samt en klunk blåbärssoppa - detta har jag ätit idag ;D! Promenader med hunden oxå blir det nu varje dag! 30 minuter ska det vara MINST (: Plumsa i snön e kanon för benen ;D ! hahaha :P Nu ska ja bättra mig att skriva i matdagboken :D :D :D !! I'm back ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.