icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 maj 2014 22:20
1

Hetsätningen hann ikapp..

Sjukt trött i huvudet efter en dag i skolan. Fick stanna kvar till kl sju. (träningen blev alltså inte av!!!) Blev aldrig klar me övningesuppgiften.. Jag åt lunch tolv.. Så jao, jag vart väldigt hungrig o humöret låg på botten när jag skulle cykla hem.. Stressen är över mig, så tänkte det vore bra att handla till kolhydratsmiddagen på fre. FAIL. Resultat: Hetsätning! Fan va jag är ledsen på mig sj. Trodde verkligen jag va fri från den hemskheten.. :( Åt nt lite heller... 2 stora portioner köttfärssås, sallad me diverse grönsaker, tomat, mjölk, 50 g fetaost, 2 kokta ägg, 2 stekta ägg, 400 g chips och 2 tortillabröd. Fy faaan. Nu gör magen jävligt ont/svullen o det kmr ta en halv evighet innan jag är i balans igen :( I helvete med den jävla hetsätningen!!!!!=#¤¤"?=)?!)=?#yu!#/()&/(r%#biy&%et/(dgi Kmr inte kunna sköta kosten 100 % fören på lördag. Två dagar dit som jag kommer ha det kämpigt. Nu åker den fladdriga långtröjan på under morgondagens träningspass.. Så man nt behöver visa gravidmagen! -.- suck. Dags att bita ihop. I can do it.

Kommentarer

  • 15 maj 2014 08:50
    Bryt ihop och kom igen.

Logga in för att skriva en kommentar.