icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 november 2010 17:53

Härlig söndag =)

Gosh asså, seg startad idag..  Vaknade vid halv 11 ! Så med andra ord, halva dagen har gått åt till att znooosa =) men fafan.. så sköööönt..

Började dagen med havregrynsgröt (fiber;D), lite äppelmos, ett glas mjölk, knäckebröd med mini leverpastej .. Gott? mjaa, men nyttigt va det (:

Efter en timma lr så, bestämde jag och min roomie att gå ut. Härligt väder och solen sken (: Så mysigt. Vi var ute i ca 90 minuter =) .. Power walka is the shit for moi! Tkr inte om så mkt att springa, men älskar att gå i rask takt.. !


För en liten stund sen cyklade jag i tio min. Intensivt, - skulle till affären för att köpa en ansiktsmask. Men sen så när jag var typ framme - damn plånboken ligger på köksbordet XD

Ligger nu o latar mig i sängen, damn kl e inte ens 6 på kv o det e svart ute.. Baah, ingen härlig ansiktsmask att kleta med heller.. så aaah, vad ska man hitta på? Måla naglarna kanske? XD Vilka bekymmer man har.. ! Yeaah, man e jue tjej så.. ;)

Shit pommes, vill nog inte skriva in det jag åt/drack igår... ! Godis, chips samt Baileys. Jag som inte ens dricker -.- bara en massa onödiga kalorier.. ! Hahaa, det va väl df jag bestämde mig för att gå värsta jefla långa rundan idag =/ Hm, undra hur mkt kalorier det eg fanns i likören.. lika bra att inte veta  -.-

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.